Alla medlemmar i vårt affärsteam är mycket erfarna, kvalificerade och redo att assistera er som kund!

Varje affärskund har sin egen engagerade och erfaren resesäljare som är till för er.
De är där för att lyssna, övervaka och styra kundens konton effektivt, identifiera och maximera kostnadsbesparingar och se till varje kunds individuella resande behöver tas om hand.
Konton med krediter kan enkelt sättas upp per individ för snabba och avtalsmässiga åtaganden, vi kommer inte att binda dig till ett minimum i våra avtalsvillkor.

 • » Som kund till oss ger vi Er tillgång till ett av de största sortimenten av avtal inom flygbiljetter, hotell och bilhyra etc. i Sverige och även globalt.
 • » Telefon bokning: Vår mest uppskattade tjänst! Till oss ringer ni och vi hjälper er med bokningen av resan direkt under samtalet. Vår telefonservice är snabb, effektiv, trygg och mycket uppskattad av våra kunder.
 • » Online bokning: Utöver vår vanliga telefonbokning för Ni som kund till oss tillgång till vårt enkla och säkra bokningssystem som anpassas till dina individuella behov.
  Detta kommer att göra att Er resepolicy kommer att följas fullt ut.
  Naturligtvis finns vårt reseteam tillgängligt för att assistera och lämna restips om så önskas..
 • » Tid är pengar: Vårt systemstöd borgar för enkel rapportering, analyser och vi kan enkelt följa ert mönster i resandet och lämna förslag på kostnadseffektiva lösningar för att spara pengar.
  Vårt mål är hela tiden att skapa ett mervärde för er som kund till oss på Fix Travel.
 • » Flygtaxi: Vi hämtar dig när du skall åka och väntar på dig när du anländer. Alltid till ett fast pris.
  Enklare och smidigare kan det inte bli. Välj mellan att åka egen TAXI eller delad TAXI.
  Med delad TAXI köper du plats i någon av våra bilar och vi planerar ihop dig med andra resenärer som har likartad resväg. Det uppskattas av både miljön och din plånbok.

Vår erfarenhet är stor av att organisera affärsresor. Vi är specialiserade på att skräddarsy och utforma en färdväg för varje begäran, oavsett om det är en mindre aktivitet eller större, det spelar ingen roll, vi kan ta hand om allt för dig.

Med en fullständig förståelse av resemarknaden kan vi ge er en inblick och alternativ på resa, så att ni får de bästa arrangemangen och de bästa erbjudandena för just din affärsresa.

Vårt mål är att tillhandahålla en effektivt, korrekt och personlig samt unik service. När du bokar hos oss kommer du att tala med en kunnig person som är avsedda enbart för affärsresor.

För ytterligare information, välkomna att ringa 0771 – 600 700 eller skicka ett mejl så återkommer vi till dig inom kort.

KONTAKT